Bloemenwinkel

  • Dagelijks vers assortiment
  • Aangesloten bij Fleurop
  • Levering ook uitlands

Een bruidsboeket, rouwwerk of decoratie voor uw woning, u vindt het allemaal in onze bloemenwinkel. Al meer dan 35 jaar verzorgen wij bloemwerken voor zowel particulieren als bedrijven. Dagelijks komt er een verse lading aan bloemen en planten in onze zaak binnen die wij voor uw boeket gebruiken. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze bloemenwinkel in Vught.

Meer dan een bloemenwinkel

Naast dat wij graag een prachtig boeket voor u samenstellen, bent u in onze bloemen zaak ook aan het juiste adres voor het aanschaffen van bijzondere woondecoratie. Denk bijvoorbeeld aan glas- en aardewerk. Heeft u al heel lang hetzelfde interieur? Probeer eens iets anders! Wij voorzien u graag van persoonlijk interieuradvies over de indeling, kleuren en materialen. Maak uw wensen kenbaar en ontvang een interieuradvies op maat. Dit is ook ideaal wanneer u uw werkplek inspiratievoller wilt maken.

Bruidsboeketten en rouwwerk

Alhoewel een bruiloft en uitvaart twee uitersten zijn, zijn het wel beide gelegenheden waar bloemen onmisbaar zijn. In onze bloemenwinkel maken wij prachtige rouw- en bruidswerken. Van corsage tot kistdekenstuk, vertel ons uw wensen en wij realiseren het. Kom gerust langs in onze bloemen zaak welke van dinsdag tot en met zaterdag geopend is.

Uw bloemen worden thuisbezorgd

Woont u in de omgeving van Vught en wilt u bloemen uit onze zaak bestellen? Bel dan naar 073 – 6560452 en geef uw bestelling door. Wij doen er dan alles aan om uw bloemen zo snel mogelijk te bezorgen. Ook voor vragen kunt u bellen naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.