Boeket Den Bosch

Een prachtig boeket laat u samenstellen door Bloemenatelier Rob Martin, gevestigd in de omgeving van Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouw- en bruidswerken. Deze vorm van bloemwerk vraagt om de nodige kennis en ervaring. Wij hebben dan ook al meer dan 35 jaar ervaring in het verzorgen van bloemwerk aan zowel particulieren als bedrijven.

Een mooi boeket van verse bloemen bestelt u in de omgeving van Den Bosch

Elke dag krijgen wij verse bloemen en planten binnen. Hierdoor wisselt het aanbod vaak en kunnen wij elke keer weer opnieuw een prachtig boeket in onze winkel nabij Den Bosch voor u samenstellen. Een verjaardag, jubileum, Moederdag of Valentijnsdag, het zijn allemaal gelegenheden om bloemen te geven. Ook is het mogelijk om een paar leuke losse bloemen of takken te kopen. Neem gerust eens een kijkje in onze bloemenwinkel in Vught. Hier bent u van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom.

Een boeket laten bezorgen in Den Bosch en omgeving

Is er iemand bijna jarig, maar kunt u niet op de verjaardag komen? Wat dacht u ervan om een boeket te laten bezorgen? Zodra u uw bestelling telefonisch doorgeeft via 073 – 6560452 gaan wij voor u aan de slag.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.