Bruidsboeket Den Bosch

Een bruidsboeket mag natuurlijk niet ontbreken op uw mooiste dag in Den Bosch of omgeving. Het trouwboeket moet perfect bij uw trouwjurk en sfeer van de locatie passen. Daarom nodigen wij u graag uit in ons bloemenatelier in Vught. Vertel ons uw wensen over de bloemen voor uw bruiloft in Den Bosch of omgeving.

Van bruidsboeket tot bloemen op de bruiloft in de omgeving van Den Bosch

Van bruidsboeket tot corsage en van de aankleding van de locatie tot bloemen voor in de tuin, wij stemmen alles geheel naar wens op elkaar af. Ook het interieur op de trouwlocatie geeft u met een gerust hart uit handen. Doe alvast online inspiratie op en ontdek de mogelijkheden. Gaat u voor pastelkleuren, een bruidsboeket met enkel witte bloemen of heeft u een specifiek trouwboeket in gedachten voor uw trouwdag? Werkelijk alles is mogelijk! Neem de foto mee of beschrijf het trouwboeket dat u voor ogen heeft in onze winkel nabij Den Bosch.

Welk trouwboeket past bij uw wensen?

Bruidsboeketten zijn er in allerlei soorten en maten. Er bestaat dan ook niet één specifiek boeketsoort dat tijdens een bruiloft gedragen wordt. U heeft keuze uit bijvoorbeeld een:

  • Plukboeket: dit is een los gebonden boeket met verschillende bloemen en bladsoorten met verschillende lengtes
  • Composiet bruidsboeket: honderden losse bloemblaadjes vormen één grote bloem
  • Biedermeier boeket: een bolvormig boeket dat strak wordt vastgebonden
  • Waterval: een opvallend lang boeket
  • Druppel: bloemen die op draad gebonden worden tot een bolvormig boeket waar de helft in een lichte spitse punt loopt

De bruidegom kiest de bloemen voor uw bruiloft in de omgeving van Den Bosch

Het is de traditie dat de aanstaande bruidegom het trouwboeket voor uw bruiloft in de regio Den Bosch uitzoekt. Maar hoe weet hij nu welke bloemen perfect bij de rest van de bruiloft in Den Bosch of omgeving passen? Tip: vraag om een stukje stof van de trouwjurk. Aan de hand van de textuur en kleur maken wij een prachtig boeket. Zien wij u binnenkort in onze atelier? Maak wel even van tevoren een afspraak door te bellen naar 073 – 6560452.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.