Bruidsboeket Vught

Een prachtig bruidsboeket laat u maken door Bloemenatelier Rob Martin uit Vught. Op de mooiste dag van uw leven wilt u dat alles klopt. De jurk, aankleding, locatie in Vught en het bruidsboeket moeten bij elkaar passen. Daarom raden wij u aan om een stukje stof van de jurk mee te nemen wanneer u het bruidsboeket in Vught komt uitzoeken. Zo weet u zeker dat het een echte match is.

De biedermeier: een populair bruidsboeket in Vught

Een veel gekozen bruidsboeket is wel de biedermeier. Dit boeket heeft een ronde vorm en heeft een compact handvat wat draadgebonden is. Hierdoor is het trouwboeket binnen Vught en omgeving eenvoudig overal mee naar toe te nemen. Een andere optie is het druppelvormig trouwboeket. Dit boeket staat bekend om de langwerpige vorm. Wij maken het trouwboeket zo lang als u wilt in onze bloemenwinkel in Vught. Kom gerust eens langs in Vught en doe inspiratie op voor het trouwboeket. Vergeet ook niet om de corsage en eventueel bloemen voor de bruidsmeisjes uit te zoeken.

Bloemen met een betekenis

Zoekt u bloemen uit op kleur en vorm of vindt u de betekenis van de bloemen ook belangrijk? Zo staat de Agapanthus voor liefde en de Camelia voor schoonheid. Vraag onze medewerkers naar de betekenis en eigenschappen van de bloemen en stel een prachtig trouwboeket in Vught samen. Wist u dat volgens traditionele wijze de aanstaande bruidegom het trouwboeket uitzoekt?

Van bruidsboeket tot aankleding

Nu het bruidsboeket is uitgezocht, is het tijd om na te denken over de aankleding. Wat dacht u ervan om ook de locatie van prachtige bloemcreaties te voorzien? Ook hiervoor gaan wij graag voor u aan de slag. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel naar 073 – 6560452 en vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.