Bruiloft bloemen decoratie Vught

Uw bruiloft is pas compleet met bloemen die passen bij de decoratie, de jurk en locatie in Vught of omgeving. Trouwt u in het bos, aan zee of in de kerk? De bloemen, decoratie en alles eromheen moeten perfect bij elkaar passen tijdens uw bruiloft in Vught of omgeving. U trouwt (als het goed is) maar één keer. Bloemenatelier Rob Martin maakt graag voor u uw bruidsboeket, corsage en alles wat met bloemen te maken heeft.

Maak uw bruiloft compleet met bloemen als decoratie in omgeving Vught

Naast het bruidsboeket, worden bloemen vaak gebruikt als decoratie tijdens een bruiloft in Vught of omgeving. Denk bijvoorbeeld aan bloemstukken voor op tafel, bij de entree, op de auto of gewoon als versiering. Bloemen geven de locatie de juiste sfeer. Kiest u voor de roos, de Aronskelk of Het Lelietje-van-dalen? U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Elke dag krijgen wij een verse lading bloemen en planten binnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om van tevoren een verzoek door te geven. Dan zorgen wij ervoor dat de bloemen op die dag aanwezig zijn.

Kom langs in de bloemenwinkel

Wilt u onze prachtige bloemen met eigen ogen bekijken? Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in Vught. Wist u dat u ook bloemen telefonisch kunt bestellen? Bel hiervoor naar 073 – 6560452.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.