Rouwboeket Vught

Een rouwboeket laat u met alle zorg maken door Bloemenatelier Rob Martin uit Vught. Het creëren van rouwwerken behoort tot onze specialismen en doen wij al meer dan 35 jaar. Van een rouwboeket tot een rouwkrans, wij maken het graag voor u.

Personaliseer het rouwboeket voordat u het in Vught neerlegt

Een laatste groet realiseert u door een lint met boodschap aan het rouwboeket uit Vught te laten maken. Wat is uw herinnering aan de dierbare of wat wilt u nog meegeven als laatste afscheid? Hoe moeilijk het ook is, denk eraan hoe de overledene het had gewild. Kom gerust eens langs in onze bloemenatelier en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe moet het rouwstuk eruit komen te zien?

Wat voor persoon was diegene? Hoe herinnert u hem of haar? Laat deze gevoelens en herinneringen vertalen tot een prachtig rouwstuk door Bloemenatelier Rob Martin uit Vught. Kiest u voor rozen, orchideeën, madeliefjes of vergeet-mij-nietjes? Elke dag krijgen wij verse bloemen en planten binnen voor het rouwstuk dat wij graag voor u maken in onze winkel in Vught.

Bloemen voor de aankleding

Naast bloemen voor op en naast de kist, vraagt de ruimte ook om aangekleed te worden. Ook hiervoor zijn bloemen zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan bloemen voor bij de ingang of bloemstukken voor tijdens de receptie. Kom gerust eens langs in onze winkel welke van dinsdag tot en met zaterdag geopend is. Geen tijd om langs te komen? Het rouwboeket kunt u eenvoudig telefonisch bestellen vanuit uw huis in Vught.

Een rouwboeket bestellen en bezorgen in Vught

Is er een dierbare onlangs overleden, maar kunt u niet naar de uitvaart komen? Bij Bloemenatelier Rob Martin kunt u telefonisch een rouwboeket bestellen dat wij dan in Vught of omgeving bezorgen. Belt u in de ochtend? Dan doen wij er alles aan om het rouwstuk dezelfde dag nog te laten bezorgen in Vught of omgeving. Rouwboeket bestellen in Vught? Bel dan naar 073 – 6560452.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.